Мюмюн Искендер: По улиците на Минерални бани няма нито една дупка

По отношение на общинската пътна мрежа смея да твърдя, че по нея няма нито една дупка. Това заяви кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер. Изцяло са благоустроени 4 от селата с канализационни фонове, с подменени вътрешни водопроводни мрежи, с благоустроени улици, бордюри и тротоари.

Направени са спортни площадки, изцяло са подновени детските градини. В момента реализираме и инфраструктурен проект за подаването на минерална вода, тъй като основната част от улиците в Минерални бани вече са благоустроени. Приключихме и благоустрояването на бул. “Васил Левски“, който е основната пътна артерия вътре в населеното място. Затова, че под асфалта, който е положен, преди това всичко, което е като инфраструктура под него е подменено – допълнително удължени канализационни фонове, канализацията за питейната вода и тази за минералната вода, която е отделна, добави още кметът Мюмюн Искендер. Изградени са и допълнителни депа за минерална вода.

На следващата снимка можете да видите как изглеждаха улиците в Минерални бани преди Мюмюн Искендер да встъпи в длъжност като кмет на общината.