Д-р Душо Гавазов се кандидатира за втори кметски мандат в Мъглиж

Кметът на община Мъглиж д-р Душо Гавазов се кандидатира за втори кметски мандат. „Свободата и умението сам да вземаш решения е привилегия, която не всички хора притежават?! Винаги съм имал себе си за свободен човек, без авторитети и ментори в живота, разбира се с изключение на Семейството!

Родих се, учих и работих като лекар в Стара Загора, но от 12 години съм в община Мъглиж и сърцето ми остана тук! Скъпи приятели, категорично заявявам желанието и амбицията си да се включа в надпреварата за кмет на Община Мъглиж след 2 месеца, като решението ми е добре осъзнато и лично мое! Заедно започнахме, завършихме и ще завършим в останалите месеци доста неща, но има много други проблеми, които чакат своето решение! А ние показахме, че Заедно знаем и можем повече! На всички, които се отнасят с уважение към огромните усилия на моя екип и трудностите, които сме принудени да преодоляваме, огромно и сърдечно благодаря! На вечните нихилисти и професионалните оплаквачи-бъдете здрави и дишайте дълбоко – и това ще отмине!, обръща се към жителите на общината той.

Д-р Гавазов беше избран за кмет по време на предсрочни местни избори, проведени в края на февруари 2021 година. Вотът се наложи поради внезапната кончина на кмета Господин Господинов. Дотогава д-р Душо Гавазов беше три мандата заместник-кмет на община Мъглиж.