Георги Михайлов срещу поредната манипулация на Община Гълъбово

Един млад човек от община Гълъбово се изправи срещу местното статукво, като реши да се кандидатира за кмет на общината на предстоящите местни избори през есента. Георги Михайлов обяви това навръх големия християнски празник Богоявление. Това плаши някои хора, които са в местната власт от години и ги кара да предприемат действия, които са несъвместими с морала, с оглед постовете които заемат.

Ето какво сподели по този повод пред Central News и самият Георги Михайлов: “Възмутително е, че от общината си позволяват да използват всякакви методи срещу човек като мен, който се е осмелил да излезе на избори, стараейки се да промени нещо в нашата застояла и завладяна община, управлявана от шепа несменяеми във властта хора, които са на власт вече 20 години и са успели да се справят с всеки, който е против тях, но НЕ са успели с всички важни неща, които очакваме като граждани да се направят, за да живеем в един достоен и европейски град, който има 3 теца и 2 рудника на своята територия, но по нищо не личи ( с малки изключения ), оснен с мръсния въздух, шумните влакове, разбитите от камионите пътища, напускащите общината хора, умиращите млади наши близки от болести и още много др.

Сега ще видите документите на снимките, с които искат да свършим работата на общината и да асфалтираме отсечката, на която правихме благотворителното дрифт шоу, за да съберем пари за лечение на болно дете. Искат да демонтираме и монтираме бордюрите, да направим улична маркировка с бяла боя, с ПЕРЛИ и др. Срам и позор, че имаме такива хора, избрани да ни управляват, виждащи пряка заплаха за предстоящите местни избори, че може да дойде някой нов, млад и смел човек като мен, за да ги смени. Но за какво е всичко това – милионите, които се очакват да влязат през новия мандат няма да могат да ги разпределят точно определени хора и да ни убеждават, че тук няма пари за нищо или просто не стигат, а те да живеят в лукс и охолство! Скъпи съграждани, имаме последен шанс да превърнем нашата община в това, което всеки един от нас мечтае, приветствам всеки един разумно мислещ човек да ни даде шанс, да ви покажем на какво сме способни, защото ние можем и знаем как да се справим с проблемите в нашата община, а не да създаваме умишлено такива. Вече имаме достатъчно снимков материал и свидетели, че твърденията на общината за нанесени щети върху участъка, където беше благотворителното дрифт шоу са фалшиви и ви показвам малка част от тях. Направихме снимки и клипове 10 дни преди събитието точно, защото очаквахме подобни прояви от тяхна страна и сега ще съдим фирмата изготвила доклада за фалшиви и неверни данни! Силата е в ИСТИНАТА, а ние оставяме отговорността на тези, които пилеят общински пари в обречени и губещи каузи, като въпросните манипулативни искове”.