Георги Михайлов помага за лечение на дете от Обручище

Нямам думи с който да опиша и изкажа благодарността си към всички Вас, които помогнахте в събирането на средствата за лечението на сина ми. Благодаря! Това написа в своя фейсбук профил майката на Мони от с. Обручище, който се нуждае от средства за лечение в турска клиника.

Георги Михайлов, който обяви своята кандидатура за кмет на община Гълъбово на местните избори през есента е инциатор на кампанията за набиране на средства. Той организира редица инициативи – дрифт шоу, концерти и други за да бъдат набрани средствата за лечение. Още веднъж, благодаря на всички, които поставихте дарителските кутии в обектите си, и самоинициативити, които предприехте, за да бъдат събрани средствата. Специална благодарност за организатора Георги Михайлов, неговите колеги и участници, които организираха благотворителното авто шоу за Маноел, сподели още майката на момчето. Огромно БЛАГОДАРЯ и на всички Вас, които отделихте от личните си финанси за лечението на сина ни, бъдете благословени.

На 31.05. т.г. Мони заминава за Турция, за да започне първия етап от неговото лечение, за което ще Ви държим в течение, написа Георги Михайлов. Въпреки всички препятствия по време на организацията на събието, ние всички заедно се справихме, не перфектно, но все пак успяхме да помогнем на семейството на Мони, за да започне лечението му. За всички нас, най-важен е Мони! Пожелаваме му бързо възстановяване и го чакаме като пасажер в дрифт колите на следващото Дрифт шоу!