Георги Михайлов: “Аз съм против овладяната община”

Навръх Богоявление един млад човек от Гълъбово се изправи срещу „овладяната“ община и обяви кандидатурата си за кмет на предстоящите местни избори. Това е 33-годишният Георги Михайлов, завършил Русенския университет “Ангел Кънчев”, баща на три деца и президент на Хандбален клуб “Енергетик-2022”.

Вижте какво сподели той по този повод в своя фейсбук профил. “Ето че дойде годината, в която всички заедно ще можем да променим общината и да я превърнем в едно хубаво място за живеене, не само за Вас, а за нашите родители и деца. С гордо вдигната глава заставам пред всички Вас и заявявам, че ще бъда кандидат за кмет на община Гълъбово на предстоящите през есента общински избори. Дълбоко вярвам, че идва едно ново поколение, с нови идеи и нови възможности, поколение, което иска да изкара общината от изолация, да прекрати застоя, да спре обезлюдяването и бедността. Затова не трябва да позволяваме на страха да застане на пътя точно на това ново поколение. Не се предавайте и не изневерявайте на себе си. Това се нарича достойнство, с което можем всички да се гордеем. Смелостта да изляза тук пред всички, преди всичко е вяра в доброто начало.. Зная, че ще ми бъде много трудно, и че ще бъда оклеветен. Смелостта е в моята вяра, че има нещо по-важно от страха, заради което си заслужава да се борим. Изборът ще бъде дали да продължат провалените надежди на всички Вас или да продължим с реализираните мечти. Ето, затова ще ви кажа една малка част от нещата, за които ще се борим. Здравеопазване, образование, обновяване на централната градска част, засаждане на хиляди нови дръвчета, нови пътища, развиване на спорта, привличане на нови работодатели с големи магазини. Изграждане на зоопарк, възраждане на културата, театъра, самодейните състави за изучаване не само на народни танци, но и на музикално студио.

Не на последно място повеждаме битка за чистотата на въздуха, който дишаме. Ще поискам разсекретяване на последните медицински системи на населението и пълна справка на замерванията в дрюсели, за да спре геноцида над населението на Гълъбово. Ще обърнем изключително внимание на нашите пенсионери, на нашите пенсионерски клубове и на старите хора, живеещи в общината и ще се грижим за тях не само преди избори, а през цялото време.

Аз съм против “овладяната” община, против онези, които за толкова години превърнаха Гълъбово в едно “феодално” частно владение, за да се облагодетелстват и живеят в охолство шепа несменяеми във властта хора, а останалите да живеят в страх за хляба си, за здравето си и за утрешния несигурен ден. Обещавам Ви, няма да Ви предам. Очаквам едно малко усилие от Вас, всички да гласувате! Върнете се в общината, възстановете Вашата адресна регистрация и гласувайте тук за Гълъбово, защото всички заедно трябва да кажем – бъдещето зависи от нас! Не оставяйте за пореден път в живота си на купените гласове, които да решат съдбата Ви, за да превърнем Гълъбово в едно по-добро място за живеене, за да остават нашите деца тук, както аз съм тук, както и моите трима сина ще учат и ще живеят тук. Искам да Ви обещая още веднъж . няма да Ви предам!

Искам да благодаря на моето семейство, моите близки и приятели, че са винаги до мен, вярват в мен и ме подкрепят във всичко”.