Община Минерални бани очаква подкрепата Ви за наградите в туризма

Община Минерални бани е номинирана да се състезава за Годишните награди на туризма в Република България заедно с още 11 общини. Кметът на общината Мюмюн Искендер призова жителите и приятелите на общината от цялата страна да се включат в онлайн гласуването, което вече започна.

Подкрепете община Минерални бани в надпреварата за Годишните награди в туризма, защото тя заслужава това. Минералната вода е най-ценното природно богатство на района и тя може да излекува болежките на всеки. През последните години националния курорт коренно промени своята визия и се превърна в привлекателна туристическа дестинация за балнеоложки, еко и културен туризъм.

През 2022 г община Минерални бани реализира проект по трансгранично сътрудничество „Минерални пътеки: Ваканция и природа за миг /MINERAL PATHS”. Общата цел на проекта „MINERAL PATHS” e опазването, защитата, популяризирането и развитието на природното наследство на минералните извори, като средство за насърчаване развитието на туризма и повишаване на конкурентността в трансграничния регион.

Дайте шанс на Минерални бани, като гласувате оттук!

Може да гласувате еднократно за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес). Онлайн гласуването ще приключи на 5 декември 2022 г. в 00:00 часа.