Община Минерални бани номинирана за Годишните награди в туризма

Започна онлайн гласуването за седмите Годишни награди в туризма, организирани от Министерството на туризма в Република България. За поредна година Община Хасково е номинирана в две категории и ще се състезава за призовите места. Подкрепете община Минерални бани в надпреварата за Годишните награди в туризма.

Община Минерални бани се намира в Южна България, на 18 км от областния град Хасково. Минералната вода е най-ценното природно богатство на района. През последните години курортното селище коренно промени своята визия и се превърна в привлекателна туристическа дестинация за балнеоложки, еко и културен туризъм. През 2022 г община Минерални бани реализира проект по трансгранично сътрудничество „Минерални пътеки: Ваканция и природа за миг /MINERAL PATHS”. Общата цел на проекта „MINERAL PATHS” e опазването, защитата, популяризирането и развитието на природното наследство на минералните извори, като средство за насърчаване развитието на туризма и повишаване на конкурентността в трансграничния регион.

Дайте своя глас тук!

Може да гласувате еднократно за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес). Онлайн гласуването ще приключи на 5 декември 2022 г. в 00:00 часа.