Древната истина за мегалитите край Минерални бани и Луната

Най-голямата концентрация на мегалитни съоръжения у нас се намира на територията на община Минерални бани. Такива са „Орлови скали”, „Купена”, „Змийския град”, „Светицата” и толкова дълго търсеният „Град на Слънцето” в Източните Родопи. В местността „Мечите дупки” пък се намират елементи от древна мегалитна астрономическа обсерватория. Несъмнено тези мегалитни съоръжения са строени целенасочено, но от кого и каква е тяхната роля, можем само да гадаем. Отговор на тези размишления можем да получим от трудовете на известния английски изследовател Дейвид Айк, които хвърлят определена светлина в тази посока.

Публикации в интернет повдигат тези дни въпроса за лъжата, манипулацията и укриването на информация от НАСА за лунните мисии. На 12 октомври се навършват 58 години от първите руски лунарни мисии също неуспешни. Небесното тяло зависнало на планетата ни е простряло невидима защитна стена, която охранява неговите тайни. Всъщност дали Луната не е най-ужасното нещо случвало се на земляните?

Дейвид Айк твърди, че един от най-ефективните начини за управление на хората е да се ограничи тяхното разбиране на възможното. И ако се програмира възприемането на възможното и се направи тясно и изключително ограничено, хората ще престанат да вярват във възможността за съществуването на нещо извън този тесен кръг на „позволената реалност“. В това „програмиране“ на възприятията ни голяма роля, според Айк, е изиграла Луната, която е изкуствено тяло, произведено от  технологично напреднала цивилизация и “позиционирана” в орбита на Земята преди много години. Ето какво казва за тази „Лунна матрица“ Айк:

Разбрах, че Луната не е това, за което се представя. Тя не е небесно тяло или природно образувание, както винаги сме си мислили. Предполагам, че аз не съм сам в схващането си, че Луната всъщност е кухо изкуствено тяло. А такова съоръжение може да създаде само една много напреднала раса. Те са я „доставили“ тук, за да завладеят Земята. Замислете се над следващото, което имам да споделя с Вас. Това, което правят, изглежда добре обмислена схема на действие. Такава „луна“ позволява съществено да се влияе  върху планетата.  Как Земята се върти и под какъв ъгъл, до голяма степен зависи от Луната. Защото, когато Луната се е появила, животът на Земята и съществуващите до този момент общества са се променили драстично. Естествено, ние виждаме една твърда Луна във видимата от нас реалност.

Но по същество тя е енергийна структура в метафизичната Вселена. Когато е пристигнала, появата и е предизвикала изкривяване в информационната структура на нашия свят. След като това се случва, на физическо ниво реалността на това събитие се изразява чрез различни катастрофи, които са съхранени в древните митологии.

Не случайно, много древни текстове казват, че „Земята се е преобърнала“ чрез „салто“ на своята ос на въртене. В резултат идва краят на света, който е съществувал преди това, а човечеството е върнато до нивото на примитивните култури. Изкривяването във вълната на информационнатa структура на света се отразява и на ума на човека, на неговите възприятия, неговата психика. Нашето възприемане на света е напълно променено.  И още лоши новини: ние сме изгубили първоначалното знание за истинската си същност.

Легенди на хората от племето зулу разказват, че Луната е докарана тук преди сто поколения. Двамата братя Вовани и Мпанку, известни като водни братя домъкнали небесното тяло. Тяхната кожа била покрита с люспи като риба. Това е в пълно съответствие с шумерските споменавания за анунаките – рептилоидна раса, която идва на Земята по същия начин, както е описано и от други древни цивилизации. И анунаките, според шумерските таблици, са пристигнали под командването на двама братя. Техните имена са Енки и Енлил.

Тези легенди разказват как братята Вовани и Мпанку откраднали Луната във формата на яйце от Големия Огнен Дракон и извадили жълтъка, правейки я куха. След това търкаляли Луната през цялото небе чак до Земята и предизвикали катастрофални събития на планетата. Зулуските легенди също така разказват, че братята заплашили да преместят Луната и така да предизвикат нови разрушения, ако хората не правят това, което те казват.

Според Айк много древни мегалитни съоръжения са построени от тази извънземна раса на Земята, за да потиснат нейното енергийно поле и за да повишат енергийното влияние на Луната. Ние непрекъснато си взаимодействаме с енергийното поле на Земята и следователно, за да поемат контрола над човечеството, те е трябвало да го заглушат. Което е факт днес.

И всичко това е елемент от добре обмислен план, според който планетата е била превзета. Нашите пет сетива чрез въздействието на тези честоти са принудени да декодират фалшива реалност. Айк твърди, че всички ние сме включени към това въздействие като към „колективен разум“ и затова толкова приличаме на „стадо“. А първоначално сме били много силни енергийни личности с възможност да се свързваме с космическия разум.

Тази „Лунна матрица“ ни лишава от възможността да получаваме огромно количество информация от Вселената, която някога е била на разположение на човечеството. Като следствие от всичко това, ние живеем в ограничения „балон“ на виртуалната реалност. И тази матрица е навсякъде. Това е нещо като виртуален свят, „опънат“ върху очите ни, за да ни направят слепи и да заточат разума ни в затвор. Процесът се повтаря от хилядолетия и ние нямаме сили да му противодействаме на този етап от развитието на нашата цивилизация.