Кумранските ръкописи и пророчеството на Енох за България

Bany„Мнозина учени са на мнението, че намирането на кумранските ръкописи е най-значимата археологическа находка, правена някога. Кумранските ръкописи
или Ръкописите от Мъртво море са набор от 981 различни текста, открити от овчар в пещера през 1946 година край древното селище Кумран в Палестина.
Д-р Алексей Юдитски – ръководител на мащабния проект „Дигитална библиотека на свитъците от Мъртво море Леон Леви“, разкри, че с помощта на специализиран софтуер е успял да разкодира голяма част от липсващите текстове в безценните ръкописи. Беше разкодиран и свитък, който визира директно днешната територия на България! Свитъкът е озаглавен „Библия на нефилимите” или „Библия на Пазителите“. Ръкописът датира около 300 г. пр. Хр. и разкрива историята на Енох – дядото на Ной, който е описан като Пророк, дошъл на Земята от Звездите. Текстът разказва как в дълбока древност на Земята са пристигнали Ангели, които са се „събирали“ със Земни жени. Техните наследници са наречени нефилими – гиганти, които на практика са били своего рода генетични „хибриди“ между Небесните същества и Земляните.
Всичко това се е случило в Свещената Земя. Едва сега става ясно, че тази Свещена Земя не е в Близкия Изток, а в Източните Родопи. Днес древният град е край село Сърница в община Минерални бани, което се намира в сърцето на България. Градът е основан в края на 2-то хилядолетие пр. Хр. и винаги е смятан от археолозите за един от най-ярките примери за величието на цивилизацията на прототраките. Точно този район е бил цитиран от древния анонимен автор като „най-важното средище на планетата“, откъдето Пазителите /Нефилимите/ са ръководили Света. Новите данни от свитъците разкриват и непознато до днес пророчество на Енох. Той прорицава, че след „четирите луни“ Свещената Земя отново ще се превърне в Център на света!
Дали това не означава, че България най-накрая ще заеме достойното си място сред Световните Центрове на Духа – предстои да разберем, но е напълно възможно. Всички българи знаем, че земята ни е посочена от Господ. Мнозина наши и международни учени доказаха, че най-старата, първата цивилизация на планетата, се е зародила именно тук, по нашите земи. И тези нови сведения за божествена /извънземна/ намеса съвсем не са случайни.