Кметът Искендер поздрави общинската администрация за празника

Mumun IskenderКметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер поздрави всички служители на общинската администрация за 12 ноември – Деня на българската община.
Уважаеми жители на община Минерални бани, уважаеми служители на Общинска администрация, Позволете ми да Ви поздравя с днешния празник – 12 октомври, Ден на българската община. Община Минерални бани обединява администрация, която е задължена да работи в името на хората и да защитава техните интереси. Искам да изразя моята признателност към всички граждани, заместник-кметове и общински съветници, които ни оказват подкрепа. Благодаря за помощта, обективността и за критиката.
Всички ние, работещите в структурата на местното самоуправление, носим отговорност за решенията си пред всеки един от жителите на община Минерални бани. Наше задължение е да работим за подобряване на условията на живот в нашата община и да превърнем Минерални бани в по-чисто, модерно и уютно място за живеене.
Уважаеми служители, пожелавам ви здраве, благополучие, всеотдайност и много успехи във вашата отговорна спрямо жителите на община Минерални бани работа. Не забравяйте, че към нас са насочени очакванията на съгражданите ни и те най-добре ще дадат оценка на нашата работа.
Честит празник!