Кметът на Ямбол поздрави жителите и гостите на града

YambolИзключително съм щастлив, че имам възможността да Ви поздравя с празника на Ямбол! Тази година се налага той да бъде по-тих, но не по-малко значим. Този ден обединява мнозина – не само жителите на нашия град, но и тези, които са съпричастни с него, тези, които се намират на стотици или хиляди километри оттук. Но, разбира се, най-напред това е празник на тези, които живеят и са израснали в сърцето на Тракия. На хората, които с труда си формират успешното бъдеще на Ямбол. Това заяви в свое обръщение кмета на община Ямбол Валентин Ревански.
Ние не само живеем в Ямбол, а живеем с Ямбол в сърцата ни, с неговото наследство и традиции. Гордеем се с неговата история и гледаме напред към неговото бъдеще. От делата ни зависи как ще изглежда Ямбол утре и какъв ще го оставим на нашите деца и внуци. Ямбол е нашият общ дом и независимо от всички трудности през тази година, той има своите планове за развитие. Всеки човек влага различни чувства в работата, която върши. По начина, по който работи, си личи какви точно са те. В основата на труда в името на хората винаги е заложено нещо важно: когато човек заема обществен пост, той трябва да дава, а не да взима.
Не трябва да забравя това, което е обещал, а да влага душа и сърце в това, което прави. И не на последно място – да се отнася към хората с човещина. Тук е мястото да изкажа моята признателност към общинските съветници, за подкрепата, която получаваме, за да вдъхваме нов живот на нашия град. Благодаря за градивната критика и съветите, които ни давате. Благодаря и на всички ямболлии, които през последните месеци станаха част от нашите инициативи. На дарителите, които отделиха лични средства, за да помогнат на ямболската болница в този труден момент. На лекарите, които не пестиха сили и неуморно бяха до своите пациенти. Признателен съм и към Весела Пастърмаджиева, Христо Карастоянов, Любомир Котев и проф. Иван Димов, и към всички, които през годините са допринесли за доброто име на нашия роден град. Не на последно място благодаря и на моя екип, с който, въпреки трудното начало, успяхме да започнем работа по нови проекти, както и да започнем решаването на неглижирани от дълги години проблеми. На днешния празничен ден от все сърце ви пожелавам здраве, щастие, благополучие и успехи! Нека с всеки изминал ден Ямбол става все по-добро място за живеене, а ние заедно да обичаме, пазим и се грижим за него. Защото няма по-топла стряха от бащината и по-успокоително небе от родното. каза още градоначалникът Валентин Ревански.