Аномалии на естествената пирамида край Минерални бани

BanyГрупа изследователи се натъкнаха на аномалии на естествената пирамида край Минерални бани, които не могат да бъдат обяснени като природни феномени. Възможно ли е това да се приеме като неоспоримото доказателство, че тези структури не са дело на човешка ръка? Те забелязват необяснима мистерия, която изглежда потвърждава, че истината за пирамидите не е поредната измислица.
Те засекли поредица от звуци на върха на пирамидата от противоположната страна на „Гарваница”. Пред новинарска агенция, звуков инженер участвал в експедицията твърди, че се е натъкнал на необясними аномалии в пирамидата. Той направил електромагнитни, свръхзвукови и инфразвукови записи на пирамидата. Според него това, което е открил е напълно необяснимо. Има очевидна връзка между електромагнитната и свръхзвуковата радиация на върха пирамидата и подземните тунели. Така той потвърждава, че под нея съществуват тунели, които са един и същ обект – те са едно цяло.
Данните от анализите сочат, че въпросната пирамида е на около 29 000 години (+/– 400 години). Установено е, че “ултразвука“, който излъчва пирамидата пристига с честота от 9,3333 Херца, която достига до 28 3000 килохерца. Нещо повече, енергийните измервания показват, че нивото на йонизация съдържа в себе си 43 000 негативни йони, което е с 200 пъти по-високо от средната концентрация. Това означава, че подземните камери излъчват топлина. Тестовете потвърждават, че не се наблюдават нива на “негативна радиация“ по скалите на Хартман, Къри и Шнайдер.
Възможно е пирамидата и целия комплекс Гарваница” да са един от най – удивителните древни монументи, построени от една отдавна изчезнала цивилизация, населявала териториите на днешна Европа преди 30 хиляди години.
Това, което предизвиква смут в съзнанието е, че пирамидата край Минерални бани има най-точната ориентация на планетата – с отклонение 0 градуса, 0 минути и 0 секунди. Изключителната прецизност на тази структура съвпада с тази на пирамидата в Гиза, която се намира на пресечната точка на паралела и меридиана и разделя планетата на четири равни части.