Дамите от ДПС – Ардино се събраха на новогодишен купон

DamiДамите от женската структура на ДПС в Ардино за поредна година организираха пищен новогодишен купон, с който изпратиха изключително успешната 2019 година. Специални гости на празничното събитие бяха областният председател на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям и лидерът на Младежко ДПС в Ардино Левент Джебеджи.
„Радвам се, че тази вечер ще бъдем заедно и ще празнуваме заедно с Вас. Искам от свое име и от името на цялата партия ДПС да Ви благодаря за безрезервната подкрепа и доверие, която дадохте по време на местните и европейски избори. „Представихте се много добре. Благодаря Ви от сърце за подкрепата“, заяви в своето обръщение към дамите инж. Изет Шабан. Той пожела на дамите и техните семейства крепко здраве и много късмет през 2020! Бъдете успешни, активни и любящи“, заяви инж. Изет Шабан.
Председателят на женската организация на ДПС в Ардино Зюлфие Ибрямова поздрави сърдечно дамите за това, че продължават да бъдат активни, отговорни и сплотени. Жените от ДПС-Ардино се включиха в благотворителната кампания „Ардинската Коледа“, която се провежда под патронажа на кмета на общината инж. Изет Шабан и тази година е за лечението на двама младежи – Севдие от Ябълковец и Алкан от Гарване. За доброто настроение на дамите за поредна година се погрижи местният DJ Керо.