Хандбалистките от Минерални бани с две победи в „Б” група

ToplikaХандбалистките на „Топлика“ (Минерални бани) записаха две категорични победи във втория есенен турнир в „Б” група при жените в Стражица. Последователно бяха победени „Нове“ (Свищов) с 27:16 и домакините от „Левски“ с 27:6. От близо 2 месеца треньор на тима е хасковлийката Ирина Миладинова, която придава на отбора увереност в колективната игра. Следващият турнир за хандбалистките е на 15 декември.
След победите хандбалистките на „Топлика” призоваха жителите и гостите на националния курорт да подкрепят община Минерални бани в надпреварата за Наградите на Министерството на туризма. В момента разликата между Минерални бани и първия във временното класиране Сливен в категорията „Община на 2019 г. за културно-исторически туризъм” е само 3 %. Вие, можете с активно гласуване да обърнете този резултат в полза на Минерални бани, направете го сега – призоваха състезателките на „Топлика”. За Минерални бани можете да гласувате директно и от този линк:
https://tourismawards.bg/cat/kulturno-istoricheski-turizm/Ако вече сте гласували от същия Ай Пи адрес, ще ви се появи временното класиране. Тогава го направете през телефона си или през телефоните на вашите близки! Заедно можем, апелираха момичетата от Хандбален клуб „Топлика” – Минерални бани!