Кметът на Ардино поздрави талантливи тенисисти

ArdinoКметът на община Ардино инж. Изет Шабан, заедно с председателя на общинския съвет Сезгин Байрям, прие в кабинета си талантливите тенисисти на СКТМ „Юнак 2005“ Цветелина Георгиева и Сиделя Мутлу и треньора им Бейхан Емин, за да ги поздрави за отличното им представяне във втория етап на Националния турнир „Млад Олимпиец“ до 15 и 18 години във Варна.
Цветелина Георгиева спечели златните медали и в двете възрастови групи в надпреварата, а Сиделя Мутлу се окичи с бронзовия медал в състезанието до 15 години. С поредното си блестящо представяне, ардинските състезателки си осигуриха участие в третия последен финален етап на турнира, който ще се проведе през пролетта. „Много се гордеем с Вас! С вашия успех Вие прославихте името не само на община Ардино, но и на областта на национално ниво. Продължавайте напред и бъдете винаги победители!“, заяви инж. Изет Шабан. От свое име и от името на председателя на общинския съвет Сезгин Байрям той връчи индивидуални грамоти на Цветелина и Сиделя за приноса им в развитието на тениса на маса в община Ардино и България.
Грамота получи и треньорът на клуба Бейхан Емин. Той заяви, че с достойното си представяне във финалите на Националния турнир „Млад Олимпиец“ Цветелина и Сиделя за пореден път са утвърдили името на клуба като традиционен и водещ в страната.