„Ние, гражданите” закриват кампанията си с концерт на Митко Динев

DinevМестните избори са към края си. Мисля че проведохме една грамотна кампания. Надявам се, че аз ИВАН ЕВЛОГИЕВ и „НИЕ, ГРАЖДАНИТЕ“ сме били ясни в посланията си към гражданите на Димитровград и общината:
Че това управление на ГЕРБ е пагубно за Димитровград, основано на страх и зависимости. То превръща гордите и талантливи хора в треперещи за хляба си хленчещи и словославещи същества. Липсата на интелектуален и творчески капацитет на Димов и екипа му, прави невъзможно създаване на визия за бъдещето на Димитровград. Бяхме директни по въпросите на образованието, културата и спорта.
Остават още няколко дни. Ние няма как да хвърлим усилия в купуване на ромски гласове и други техники свързани с привличането на хора, за които избора е свързан с това да направи добро впечатление и да си реши някой битов въпрос. А „НИЕ, ГРАЖДАНИТЕ“, както е казал първият носител на международната награда на името на Пеньо Пенев, БУЛАТ ОКУДЖАВА: „ПОСМЕЕМСЯ И ВМЕСТЕ ПОПЛАЧЕМ….“
Каним всички приятели на концерт на барда Митко Динев, който ще се състои от 18,30 часа на 25-ти октомври в КДК – Димитровград. С него ние ще закрием предизборната си кампания и ще оставим всичко в ръцете на мислещите хора от Димитровград и общината.