Изет Шабан в Жълтуша – ВиК инфраструктура и пътища!

Izet ShabanИнж. Изет Шабан, кандидат за кмет на община Ардино от ДПС и областен председател на Движението проведе предизборна среща с жителите на село Жълтуша. Заедно с него бяха още водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям, кметът на общината Ресми Мурад, младежкият лидер на ДПС в Ардино Левент Джебеджи, кандидатите за съветници Зюлфие Ибрямова, Мюмюн Джила, Альон Хаджиев, Сунай Салиев,Стефан Терзиев.
Инж. Изет Шабан представи своята предизборна платформа за района в следващите четири години. Той подчерта, че „ВиК“ – инфраструктурата и реконструкцията и рехабилитацията на общинската пътна мрежа ще са основен приоритет в управленската му програма. „Във всички сгради в Жълтуша, които са публична общинска собственост, училища, детска градина ще има смяна на горивата и енергоизточниците. Уличното осветление ще бъде модернизирано. Ще се подменят всички лампи с енергоспестяващо“, заяви инж. Изет Шабан.
Местните жители споделиха, че представителите на ДПС работят усърдно, лице в лице и стигат до сърцата им. Те имат ясни цели и дългосрочна визия и поради това на 27 октомври ще подкрепят категорично кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралните бюлетини. На срещата бе представен и кандидатът за кмет на Жълтуша от ДПС – Карамфил Димитров. Водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям и кметът на общината Ресми Мурад призоваха жителите на Жълтуша да подкрепят кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралните бюлетини.