Мюмюн Искендер проведе среща с хората от Винево

VinevoПродължават предизборните прояви на ДПС в Минерални бани. Кандидатът за кмет на община Минерални бани от ДПС – Мюмюн Искендер и водачът на листата за общински съветници от ДПС Мехмед Лятиф се срещнаха с жителите на село Винево. Заедно с тях беше още общинският лидер на ДПС в Минерални бани Екрем Зейнур.
В откровен и ползотворен диалог жителите на Винево поставиха на вниманието на кандидатите вълнуващите ги проблеми и вижданията си за развитието на населените им места. Изказаха своята огромна благодарност към ръководството на общината за това, че работи за подобряването на пътната инфраструктура, осветлението на населените места, ремонти на кметства и религиозни домове.
Пред избирателите от Винево кандидатът за кмет на Минерални бани от ДПС Мюмюн Искендер представи своята платформа за следващите четири години. „Ще работя за по-добра инфраструктура в нашите населени места“, подчерта Мюмюн Искендер. „Винаги сме били единни и заедно и в добри, и в трудни моменти. Надявам се, че на 27 октомври отново ще подкрепите кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралните бюлетини“, заяви водачът на листата за общински съветници от ДПС Мехмед Лятиф.