Седларци, Еньовче и Стояново подкрепят ДПС

SedlarciПродължават предизборните прояви на ДПС в Ардино. Кандидатът за кмет на община Ардино от ДПС и областен председател на Движението инж. Изет Шабан и водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям се срещнаха с жителите на Седларци, Еньовче и Стояново. Заедно с тях бяха още лидерът на младежко ДПС в Ардино Левент Джебеджи, кандидатите за общински съветници Зюлфие Ибрямова, Мюмюн Джила, Шахин Байрямов, Сунай Салиев, кандидатът за кмет на Бял извор от ДПС Зехни Емин. Тук бе и зам.-кметът на община Ардино Наско Кичуков.
В откровен и ползотворен диалог жителите на Седларци, Еньовче и Стояново поставиха на вниманието на кандидатите вълнуващите ги проблеми и вижданията си за развитието на населените им места. Изказаха своята огромна благодарност към ръководството на общината за това, че работи за подобряването на пътната инфраструктура, осветлението на населените места, ремонти на кметства и религиозни домове.
Пред избирателите от Седларци, Еньовче и Стояново кандидатът за кмет на Ардино от ДПС инж. Изет Шабан представи своята платформа за следващите четири години. „Ще работя здраво за по-добра инфраструктура в нашите населени места“, подчерта инж. Изет Шабан. „Винаги сме били единни и заедно и в добри, и в трудни моменти. Надявам се, че на 27 октомври отново ще подкрепите кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралните бюлетини“, заяви водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям.