Изет Шабан: На 27 октомври всеки един глас е много важен!

Mlechino„Ще работя за благоденствието на хората. Ще бъда добър стопанин на Ардино. На 27 октомври всеки един глас е много важен! Моят призив към вас е за пълна мобилизация.
Гласувайте! Защото капка по капка става вир“. Това заяви кандидатът за кмет на община Ардино от ДПС и областен председател на Движението инж. Изет Шабан на предизборни срещи в Млечино, Богатино, Хромица, Левци, Червена скала и Искра. Той представи пред избирателите своята предизборна платформа за следващите четири години под мотото „Заедно за Ардино“. „Имаме отличен екип от образовани, знаещи и можещи хора и професионалисти, с които можем да решаваме проблемите на общината и да създадем добри условия за подобряване на инфраструктурата в населените места, развитие на бизнеса и културата“, заяви инж. Изет Шабан.
На предизборните срещи в Млечинския район присъстваха още водачът на листата за общински съветници Сезгин Байрям, кметът на общината Ресми Мурад, лидерът на младежко ДПС в Ардино Левент Джебеджи и кандидатите за общински съветници Зюлфие Ибрямова, Мюмюн Джила, Азис Мурад, Шахин Байрямов, Юксел Исмаил, Мюмине Ахмед, Сунай Салиев, Айнур Юмеров, Кадир Аптикадир, Алпер Сами, Нилгюн Исмаил, Гюнер Мюмюн.
Жителите на Млечино, Богатино, Хромица, Левци, Червена скала и Искра заявиха, че са уверени, че инж. Изет Шабан ще даде всичко от себе си, за да допринесе още повече за социално-икономическото развитие на общината, за привличане на нови инвестици, както от частния сектор, така и от европейските фондове. „ Инж Изет Шабан е земен, сърдечен и отговорен човек, близък до нас, като нас. Заставаме до него и ще гласуваме за кандидатите на ДПС с №55 в интегралните бюлетини“, заявиха те.
На предизборните срещи бяха представени и кандидат–кметовете на ДПС в млечинския район . Кандидат за кмет от ДПС в Млечино е Гюлистан Садула, в Богатино – Юзджан Махмуд, в Хромица – Мергюл Махмуд. Те представиха пред избирателите своите програмни намерения във връзка с бъдещето управление на кметствата. Водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям заяви, че екипът на ДПС има огромно предимство пред останалите кандидати. „Ние сме доказали през годините, че работим и ще продължаваме да работим. Надявам се, че на 27 октомври отново ще подкрепите кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралните бюлетини“, заяви Сезгин Байрям. Кметът на община Ардино Ресми Мурад също призова жителите на Млечино, Богатино, Хромица, Левци, Червена скала и Искра да подкрепят кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралната бюлетина.