Изет Шабан: Ние обещаваме това, което можем да изпълним

Ardino„Ние обещаваме това, което можем да изпълним. Подкрепете ни, както го правехте досега. Готови сме винаги да ви помогнем, когато ни подкрепяте. С вас сме!“. С тези думи се обърна към жителите на район „Далджа“ (Чубрика, Ябълковец, Ленище, Синчец, Гърбище и Теменуга) кандидатът за кмет на община Ардино от ДПС и областен председател на Движението инж. Изет Шабан. Той бе посрещнат изключително сърдечно от избирателите в район „Далджа“. Заедно с него бяха още водачът на листата за общински съветници Сезгин Байрям, кметът на общината Ресми Мурад, лидерът на младежко ДПС в Ардино Левент Джебеджи и кандидатите за общински съветници Зюлфие Ибрямова, Мюмюн Джила, Шахин Байрямов, Юксел Исмаил, Метин Мюмюнов, инж. Павлин Кръстев, Сунай Салиев, Гюнер Мюмюн.
В откровен и ползотворен диалог жителите на Чубрика, Ябълковец, Ленище, Синчец, Гърбище и Теменуга поставиха на вниманието на кандидатите вълнуващите ги проблеми и вижданията си за развитието на район „Далджа“. Изказаха своята огромна благодарност към ръководството на общината за това, че работи за подобряването на пътната инфраструктура, осветлението на населените места, ремонти на кметства и религиозни домове.
Пред избирателите от район „Далджа“ кандидатът за кмет на Ардино от ДПС инж. Изет Шабан представи своята платформа за следващите четири години. „Ще работя здраво за по-добра инфраструктура в нашите населени места“, подчерта инж. Изет Шабан. Той наблегна върху реализираните проекти в района. „В Чубрика бе ремонтирана кметската сграда, изградено бе мултифункционално игрище. В Ленище също бе ремонтирана кметската сграда. В Ябълковец бе обновена изцяло сградата на читалището. Когато сме единни и заедно, показахме, че можем да решаваме проблеми, да реализираме проекти, които да носят позитиви за района за десетилетия. Сигурен съм, че всеки един от вас ще направи равносметка за постигнатото от управлението на ДПС в района и на 27 октомври ще гласува с номер 55 в интегралната бюлетина“, заяви инж. Изет Шабан.
На предизборните срещи бяха представени и кандидат кметовете на ДПС в район „Далджа“. Кандидат за кмет от ДПС в Чубрика е Фердун Али, в Ябълковец – Мюзейен Сюлейман, в Ленище – Фехим Халилов, в Синчец – Хълми Мустафа и в Гърбище – Турсун Хусни. Те подробно представиха пред избирателите своите програмни намерения във връзка с бъдещето управление на кметствата. Водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям заяви, че представителите на ДПС са най-близко до хората. „Дойдохме дотук с взаимна подкрепа. Ние не лъжем и не бягаме, като останалите партии. Винаги сме били единни и заедно и в добри, и в трудни моменти. Надявам се, че на 27 октомври отново ще подкрепите кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралните бюлетини“, заяви Сезгин Байрям. Кметът на община Ардино Ресми Мурад също призова жителите на Чубрика, Ябълковец, Ленище, Синчец, Гърбище и Теменуга да подкрепят кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралната бюлетина.