Поручик Галицин се върна за да влезе в боя за своите съграждани

GrajdaniteПоручик Галицин се върна за да спаси своите съграждани от наслоения страх и несигурност. Днес кандидатът за кмет на община Димитровград Иван Евлогиев откри със стилен поетично музикален спектакъл своята предизборна кампания. Той бе издигнат от коалиция „Ние, гражданите” и представи пред публиката листата от 24 кандидати за общински съветници.
Върнах се в Димитровград за да сваля от власт ГЕРБ и да спася съгражданите си от наслоения страх и несигурност, каза Иван Евлогиев. Днес общината се е превърнала в най-големия работодател, а това е признак, че нещата не са както трябва и хората са разделени на две. Едните са тези, които не се уплашиха и са тук, около мен в лицето на коалиция „Ние, гражданите”, а другите са тези, които слугуват на властимащите и не смеят да изразят мнението си, за да не загубят и малкото, което им се дава. Димитровградчани са горди хора и на тях подобно подмазвачество им е чуждо, каза още Иван Евлогиев
Лидерът на Политическа партия АБВ Румен Петков бе пристигнал специално за откриването на кампанията. Той приветства ентусиазма на хората, обединили се около предприемача Иван Евлогиев и заяви, че хора като него не могат да стоят в сянката и да сервилничат. Иван Евлогиев бе най-сериозният бизнесмен в страната и това вие, димитровградчани го знаете най-добре, каза Румен Петков. Той не бе много удобен на властта и Иван Костов успя да спре устрема му, използвайки мощта на държавната машина. Румен Петков повтори още веднъж за загубения на косъм баскетболен финал на неговата „Плама” Плевен от „Компакт” Димитровград и подари на г-н Евлогиев баскетболна топка в знак на уважение.
След това на сцената излязоха Недялко Йорданов и Хайгашот Агасян. Знам, че това, с което се е захванал моят приятел Иван е нещо много трудно и непосилно, но именно при такива неща той се чувства в стихията си, затова искрено му пожелавам успех, каза Недялко Йорданов. След това с поезия и музика те завладяха сърцата на публиката. Недялко Йорданов прочете и някои от най-новите си стихове. Кулминацията на вечерта бе изпълнението на недялкойордановската версия на песента „Поручик Галицин”, която пък е нещо като визитна картичка на Иван Евлогиев.