Иван Евлогиев: Срещам негативизъм и неподправена благодарност

EvlogievНикой не е станал месия в родното си място! Би било смешно и странно да не го зная. Напълно наясно бях, че включа ли се в „авантюрата“ местни избори ще получа и необходимата доза негативно облъчване. И не непременно от партийните централи, а и от отделни аутсайдери без запомняща се биография, изживяващи своя миг слава от коментара си във Фейсбук. Това сподели Иван Евлогиев във фейсбук профила си.
Други пък излизат поучително с казаното от техните софийски лидери без да знаят, че част от тези неща са формулирани от мен. Става въпрос за съдебната система, пороците на която съм изпитал на гърба си. Трети търсят нещичко от бизнес миналото ми забравяйки колко пъти са били неканени на моята трапеза. /Сещам се за В. Ханчев и неговата „Присъда“/
СРЕЩАМ И НЕПОДПРАВЕНА БЛАГОДАРНОСТ, КОЯТО МЕ ТРОГВА ДО СЪЛЗИ! Затова участието ми в изборите не е авантюра, а шанс да направя още нещо в бурния си живот… А хората надявам се ще го оценят, написа още Иван Евлогиев, чиято кандидатура за кмет на община Димитровград бе издигната от Коалиция „Димитровград завинаги”.