Георги Михайлов ще почете героите на Шипченската епопея

Кандидатът за кмет на община Гълъбово Георги Михайлов и семейството му ще се включат в тържествена церемония по повод 146-ата годишнина от Шипченската епопея, която ще се състои днес в подножието на Паметника на свободата на връх Свети Никола.

В честването ще участва президентът Румен Радев, под чийто патронаж се отбелязва годишнината. Програмата днес ще започне в храма на Соколския манастир, където ще бъде отслужена панихида в памет на загиналите в Шипченските боеве. Предвидени са и туристически походи. Ние сме част от това събитие, за да възпитаваме у децата си дух на родолюбие и признателност пред подвига на героите, каза Георги Михайлов.

Вече е готова и неговата ускорена програма за бъдещето развитие на Община Гълъбово. Тя не случайно се нарича „ускорена“, защото трябва да  се навакса изоставането, което беше натрупано /не от нас/ през последните двадесет години, за да заеме Гълъбово своето място сред общините, които имат сходен на нашия финансов ресурс. Опитали сме се от двете хиляди предложения, които вие  ни изпратихте, да изберем с нашия екип от експерти най-важните неща, които трябва да свършим заедно, за да направим  Община Гълъбово едно по-добро място за живеене, да стане тя истински дом за нашите деца, сподели още Георги Михайлов. Пълният текст на Предизборната програма на кандидата за кмет на община Гълъбово Георги Михайлов можете да видите тук!