Георги Михайлов поиска дисциплинарно уволнение на Гергана Стоева

Кандидатът за кмет на община Гълъбово Георги Михайлов заведе дело срещу Гергана Стоева, заради некоректни действия от нейна страна.

Тя е направила видееобръщение в социалните мрежи, в което заявява, че стартира дарителска кампания за събиране на финансови помощи за Георги Михайлов, без негово знание и без негова молба и съгласие за подобна финансова помощ. Освен това, той е поискал Стоева да бъде дисциплинарно уволнена от длъжността, която заема в общината. В един момент видеоклипът е бил изтрит, но Георги Михайлов разполага със записи от него, както и със снимка, на която се вижда кутия за дарения с негова снимка, поставена в общината. Нека всеки да си носи последствията, защото считам, че подобни действия са недопустими и то от служители на общината, заяви още кандидатът за кмет Георги Михайлов.

Моята кауза като кмет на община Гълъбово е да задържим младите жители на общината, като осигурим нови работни места, свобода за бизнеса, честно и прозрачно управление, споделя Георги Михайлов. Пълният текст на Предизборната програма на кандидата за кмет на община Гълъбово Георги Михайлов можете да видите тук!