Диана Тенева – победител в Национална класация за дигитални учителски блог решения

Диана Тенева, преподавател по английски език в СУ “Св. Паисий Хилендарски” в Хасково стана двукратен победител в Национална класация за дигитални учителски блог решения. Тя получи награда „Идентичност в образователните практики“  за професионалния ѝ блог като преподавател по английски език „My classroom in a flash” /https://myclassinaflash.wordpress.com/ по време на Третата Национална конференция с международно участие „SMART STEM Образование и иновации“, която се провежда от 13.04. до 15.04.2023 г. в Интер Експо център – гр. София. Конференцията бе открита с видео обръщение от Европейския комисар за иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж – Мария Габриел.

Ето и имената на останалите победители  по категории в Третата национална класация дигитални учителски блог решения 2023 в тазгодишната надпревара. Те получиха своите НАГРАДИ на 13-ти Април 2023 г. по време на 3-та Национална конференция SMART STEM Образование и иновации.

Победител в категорията „Учителят личност“ с 691 гласа е г-жа Таня Манолова от ОУ “Христо Смирненски“ гр. Хасково.

Победител в категорията „Общност, култура и символи“ с 597 гласа е г-жа Теодора Нончева от ПГКНМА „Проф. Минко Балкански“ гр. Стара Загора.

Победител в категорията „Модерна педагогика и дигитализация“ с 348 гласа е г-жа Заприна Глушкова от Средно училище „Никола Вапцаров“ гр. Хаджидимово.

Победител в категорията „Хоризонт в образованието“ с 109 гласа е г-н Добрин Пелтеков от ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ гр. Велико Търново.

„Миналогодишната ми награда бе в категорията „Хоризонт в образованието“ за училищния блог „Моят Паисий“ /https://mypaissiy.blogspot.com/, чийто администратор съм, каза Диана Тенева. Изказвам огромна благодарност към EduTechFlag.eu и доц. Милена Крумова. Благодаря за подкрепата на всички мои колеги и ученици от СУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Хасково! Заедно можем повече!!! И най-накрая, но на първо място в моето сърце, благодаря на Givko, Angelina и Rossen за безусловната ежедневна любов и подкрепа“, написа Диана Тенева в своя фейсбук профил.