Излиза от печат новата книга “ГЛАВА – ТЕЛЕВИЗОР” на Дончо Кръстев

Утре излиза от печат новата книга “ГЛАВА – ТЕЛЕВИЗОР” на лечителя Дончо Кръстев. Той е управител и действащ терапевт в Здравен център ДАР в София, основан през далечната 1991 година. Освен лечител, той е автор на 7 книги, създател на методиката „Танцът на Спиралата – йога на безкрая“.

Дончо Кръстев практикува бойни изкуства, като през 1996 г. основава първия в Хасково Кунг фу клуб „Бял тигър“. Като се загледа по-внимателно човек, няма как да не открие в него много чисто житейски сходства с Джеки Чан, само че на едно по-друго ниво.

Казват, че има 2 вида зодии – Скорпион и ухапаните от Скорпиона. Дончо Кръстев е от първия вид. Не случайно изучава и практикува медицина вече над 30 години. Защото болните са много, а скорпиони и всякакви други отровни гадинки дебнат отвсякъде. И телевизори – с огромни пипала са обхванали родната ни планета. Спасение има, и то е в познанието и личната ни отговорност. В настоящата си книга  „ГЛАВА – ТЕЛЕВИЗОР“ авторът Дончо Кръстев по един забавен и сатиричен начин е обрисувал картинката на нашето време. Може би всеки ще открие в коя буква или цифра се е превърнал, или е на път да се превърне. Ако ви стиска, потърсете и отворете книгата, казва авторът Дончо Кръстев. Повече информация за лечителя и твореца може да откриете на: www.vedona.eu и www.dar-center.com