„Български възход” поведе хорото за Съединението в Хасково

Водачът на листата за участие в парламентарния вот от Коалиция „Български възход” Тихомир Георгиев и петият в листата Димитър Асенов поднесоха цветя от името на коалицията пред паметника на незнайния воин в Хасково по повод Деня на Съединението. Те поздравиха всички жители на областта по случай 137-та годишнина от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.

Нека всички помним хората, вложили воля и жертвоготовност в това свято дело, Съединението! Нека бъдем техни достойни наследници в името на едно по-добро бъдеще за България, заяви Тихомир Георгиев. След това той поведе хорото за Деня на Съединението в Хасково.

Коалиция „Български възход“ регистрира преди дни пълна листа от 16 кандидати за участие в парламентарния вот на 2 октомври в 29-и Многомандатен избирателен район – Хасково. Водач е Тихомир Георгиев, инженер-геодезист и икономист. Акцентите за региона в кампанията ще бъдат градоустройството във всеки селищен център, пътната инфраструктура и образованието, каза Георгиев. Той определи политическата сила, която представлява, като центристка и с възгледи, различни от тези на досегашното политическо статукво. Надявам се на разбирателство в следващия парламент, посочи Георгиев. Той отбеляза, че се надява от Хасковска област в следващото Народно събрание да бъдат излъчени двама депутати от „Български възход“.

Листата на Коалиция „Български възход“:

1. Тихомир Георгиев

2. Трифон Тодоров

3. Владимир Маринов

4. Владимир Миланов

5. Димитър Асенов

6. Галя Асенова

7. Илияна Хаджиева

8. Светлана Митошева

9. Станимир Стоев

10. Иринка Янева

11. Иван Ванков

12. Мария Кафадарова

13. Милен Койчев

14. Деян Тенев

15. Иван Грозев

16. Венета Димова 

Гласувайте за коалиция „Български възход” с бюлетина № 15

Купуването и продаването на гласове е престъпление!