GISSEN участва в ексклузивен международен конкурс в Лондон

Живко Тенев – GISSEN участва в Ексклузивния международен конкурс за карикатура – TechVertu, който се провежда в Лондон /Великобритания/. Темата на конкурса е „ИТ и технологични предизвикателства за бизнеса”.

Творбите на всички допуснати участници в изложбата, общо 476 на брой, са качени на платформата TechVertu https://www.techvertu.co.uk/blog/cartoon-contest/ и от един айпи адрес може да  се гласува само за един от артистите, който ще спечели наградата на публиката. Творбите на GISSEN са на позицията между 201 и 250 и който желае може да гласува, кликвайки върху звездичката на една от тях. Имената на артистите се появяват като се позиционира мишката върху творбите.

Няма съмнение, че ИТ технологиите драстично са променили личния и професионалния ни живот. Бизнесът е силно зависим от ИТ и той трябва да бъдат в течение с най-новите технологии, за да осигури бъдещия си растеж. Освен това неотдавнашното избухване на пандемията Covid-19 подчерта жизненоважната роля, която ИТ играе за нас в такава среда, за да поддържаме връзка и да правим бизнес както обикновено. Тази трансформация, от друга страна, представя широк спектър от нови проблеми пред бизнеса по целия свят. Предизвикателства като сигурност на данните, заплахи за киберсигурността, архивиране и възстановяване на данни, отдалечена работа и отдалечени срещи, работа от дома и ефективност в интернет. Връзка и скорост, без хартия, спам имейли и фишинг, онлайн насилие и мобилни телефонни връзки са само няколко примера за този безкраен списък с проблеми.

TechVertu, като професионална ИТ и консултантска фирма в Обединеното кралство, реши да повиши обществената осведоменост относно тези предизвикателства, като спонсорира и организира ексклузивен конкурс за карикатура между избран брой международни художници по целия свят.

Поканата до участниците бе изпратена до предварително избран брой автори по имейл. Заинтересованите кандидати трябваше да изпратят своите творби не по-късно от десет работни дни след получаване на имейла с покана. Ако желаете, можете да гласувате за карикатурата на Живко Тенев – GISSEN оттук! Търсете я в подреждането от 201 до 250!