Деца сурвакаха кмета на Ардино и екипа му

ArdinoПо традиция в навечерието на Коледните и Новогодишни празници деца от подготвителните групи към ДГ „Брезичка“ и ДГ „Слънце“ в Ардино сурвакаха за здраве, късмет и берекет ръководството на общината. Малчуганите бяха посрещнати от кмета инж. Изет Шабан, председателя на общинския съвет Сезгин Байрям и зам.-кметът Неджми Мюмюнходжов.
Децата изнесоха с вълнение кратка програма. Рецитираха стихове, изпяха любими песни. Малчуганите подариха на домакините саморъчно изработени от тях картички с новогодишни пожелания. Кметът инж. Изет Шабан и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям благодариха за хубавата програма на сурвакарите и им пожелаха да бъдат здрави и усмихнати. Те се надяват, че 2020 година ще бъде по-добра за всички деца от Ардино и цялата община. Домакините изпратиха малките гости със шоколадови лакомства и им пожелаха на тях, на техните учители и родители да посрещнат с много усмивки настъпващите коледно-новогодишни празници!
Директорите на двете детски градини Димитрина Александрова и Къймет Мюмюн благодариха на общинското ръководство и пожелаха много успехи през новата 2020 година и щастливи празници.