Минерални бани с две годишни награди в туризма

BanyОбщина Минерални бани спечели две призови места в надпреварата за Четвъртите годишни награди на Министерството на туризма. В категорията „Община на 2019 г. за културно-исторически туризъм родопската община се класира на второ място, а в другата категория „Община на 2019 г. за балнео и СПА е на трето място. Екип на община Минерални бани присъства на връчването на наградите във Военния клуб в София.
Победителите във всичките категории – 6 професионални, 5 художествени и 4 за общини, както и за голямата награда „Изборът на българите“, получиха традиционната статуетка, запазена марка на конкурса и символ на страната ни – българската роза, изработена от Димитър Германов, а заелите втори и трети места – грамоти на Министерството на туризма. За всички на специалния сайта на наградите бяха подадени онлайн над 217 хил. уникални вота за близо 100-те участници във всички раздели.
Минерални бани е един от най-активните участници във всички досегашни годишни награди на Министерството на туризма и има спечелени дори и първи места в предишни надпревари. В най-скоро време ще посетя вашата община, сподели министър Николина Ангелкова.