Бил ли е резервният плацдарм на анунаките край Минерални бани?

BanyМинерални бани успя да събуди стаената енергия на древните мегалити и вече е водач в категорията „Община на 2019 г. за културно-исторически туризъм” за наградите на Министерството на туризма. В момента тя е на първа позиция с 26,69 % от гласовете. При положение, че се мобилизира в онлайн-гласуването през оставащите седмица и половина до края на надпреварата, има реални шансове да завърши първа в класацията.
Ако все още не сте подкрепили Минерални бани в категорията „Община на 2019 г. за културно-исторически туризъм”, направете го през тази връзка:
https://tourismawards.bg/cat/kulturno-istoricheski-turizm/
Ако вече сте гласували от същия Ай Пи адрес, ще ви се появи временното класиране. Тогава го направете през телефона си или през телефоните на вашите близки!
Мегалитните комплекси на територията на община Минерални бани са едни от най-монументалните в страната. Такива места са Градът на Слънцето над село Ангел войвода, Доган кая, Змийския град, и Купена край село Сърница и „Гарваница” над село Горно Брястово. Няма друга община в страната с толкова много мегалити, концентрирани на сравнително близко разстояние. Датировката им е около 18 000 г. пр. Хр. според проф. Ана Радунчева.
Мегалитите край Минерални бани имат всички дадености да са били тайния плацдарм на анунаките при кацането им на Земята. Преди около 450 000 години, по време на втората ледена епоха на Земята, високоразвитите обитатели на Нибиру – анунаки от шумерските текстове – пътуват до Земята, когато двете планети се доближават. Според шумерите първоначалните им кацания стават във вода, точно както нашите първи астронавти първоначално ,,цопваха“ в океана.
Логично, тези древни астронавти биха потърсили база, която да им осигури умерено метеорологично време и добър източник на вода и гориво. Само няколко отговарят на всички тези критерий – Месопотамия. Долината на река Инд и Нил са два други източници, но не предлагат лесен достъп до гориво от вкаменелости, което и досега са в изобилие край Минерални бани. Според проф. Ана Радунчева, народът живял край мегалитите в Минерални бани е следвал своите богове, които се местели със звездите и преминавал последователно през Гърция, Египет и Ирак за да се завърне отново тук.
Всички други дадености съвпадат – златни рудници, които едва ли са построени от траките, но са използвани по-късно от тях и римляните. Енергийни светилища, изсичания в скалите на огромни човешки глави, но това трябва да се види на място.