Изет Шабан се срещна с медици в Ардино

Bolnica„Искам вашето доверие, което трябва да е взаимно, за да работим за Вас, и за всички граждани на община Ардино. Всеки глас за друга политическа партия, освен ДПС, в нашите райони отива напразно. Като ни направете силни, тук в Ардино и в цяла България, ние ще имаме възможността да влияем върху политическите процеси у нас. Ние и вие в болницата работим в услуга на хората. Ще положим максимални усилия, за да бъде лечебното заведение на необходимото ниво. Подкрепете ни, за да продължат грижите ни за дейността на болницата и през следващите четири години, както и да повлияем на националната политика за здравеопазване“. Това заяви на предизборна среща с медицинския и помощен персонал в Многопрофилната болница за активно лечение в Ардино кандидатът за кмет на общината от ДПС и областен председател на Движението инж. Изет Шабан.
Водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям призова медицинския и помощен персонал в болницата да подкрепят кандидатите на ДПС с номер 55 в бюлетината. „Вярвам във вас! Ние винаги сме били с открити лица, не бягаме от проблемите, не се крием. Очи в очи сме с нашите съграждани и избиратели!“, заяви Сезгин Байрям. Той уточни, че в момента ДПС има 23-ма общински съветници, работят за 24-ия. „Когато имаме мнозинство в местния парламент, нещата се случват много по-лесно“, категоричен бе Сезгин Байрям.
При изключителен интерес и позитивна нагласа протече предизборната среща на представителите на ДПС. Община Ардино реализира значими проекти за подобряване на дейността на лечебното заведение и ежегодно осигурява финансиране в размер на 100 000 лв. Управителят на болницата д-р Гюнер Осман благодари на Общинското ръководство за досегашната им всеотдайна и безрезервна подкрепа.