Иван Евлогиев: Реалности, мечти… и хейтъри

EvlogievВчера имаше истинско нашествие на хейтъри. Пълни глупости, но важното е да се въздейства на „унижените и оскърбените“ в условията на жестоката РЕАЛНОСТ. Клакьорите на властта, които са мотивирани са ясни и разпознаваеми.
Скептиците са моята голяма болка и сигурно имат своите причини да бъдат такива. Не искам да омаловажавам направеното в Димитровград през всичките тези години. Трудът и постигнатото трябва да се уважават. Но се обзалагам, че всеки от кандидатите за кметове би свършил същите неща в рамките на същия този бюджет, стига да няма обвързаност, или наложени отгоре „конкретни“ изпълнители на отделните проекти. Или лични интереси….
Толкова ли е трудно за разбиране? А който се опита да каже като Бърнард Шоу „АЗ МЕЧТАЯ ЗА НЕЩА, КОИТО НИКОГА НЕ СА БИЛИ И ЗАЩО НЕ?“ започва да бъде осмиван. И самите автори проявяващи се като хейтъри, едва ли разбират защо трябва да го правят. Едно от ексцентричните определения за хейтър е: „Човек който тайно мечтае да е като теб!“ Значи дори и те мечтаят… Димитровград е изграден от мечтатели и нима ние, техните потомци ще ги предадем? Ако мечтите са днешните отговори на утрешните въпроси ТОГАВА… с номер 68 ДА ПОМЕЧТАЕМ ЗАЕДНО! За да го има ДИМИТРОВГРАД ЗАВИНАГИ!