Изет Шабан очаква подкрепата на Падина

Padina„Всеки един глас е много важен. Ако не дадем вота си, оставаме всичко в ръцете на останалите. Никоя друга политическа партия,освен ДПС, няма да защити вашите интереси. Очаквам много голяма подкрепа от вас за кандидатите на ДПС. Искам вашето доверие за бъдещето и доброто на Падина. Направете ни силни с номер 55 в бюлетината! С тези думи се обърна към падинци инж. Изет Шабан, кандидатът за кмет на Ардино от ДПС и областен председател на Движението. Той подчерта, че ще направи всичко, за да реализира намеренията, идеите и проектите на кандидата за кмет от ДПС Кямил Кичуков, с които обликът на Падина коренно ще се промени. „Ще обновим вътрешния и външния интериор на читалищната сграда, ще продължим да асфалтираме уличната мрежа в махалите и в централната част на селото. Всичко това, което е поел вашият кмет като ангажимент, ще бъде изпълнено от моя страна“, каза още инж. Изет Шабан.
При изключителен интерес премина поредната предизборна среща на кандидата за кмета на община Ардино от ДПС инж. Изет Шабан с жителите на Падина. Заедно с него бяха още водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям, кметът на общината Ресми Мурад, заместникът му Наско Кичуков, лидерът на младежко ДПС в Ардино Левент Джебеджи и кандидатите за общински съветници Зюлфие Ибрямова, Шинка Аврамова, Альон Хаджиев, Сунай Салиев, Емил Ставрев, Гюнер Мюмюн.
Събитието се проведе в салона на местното читалище. Пред своите съселяни, кметът на Падина Кямил Кичуков направи обширен отчет за дейността си през мандат 2015-2019 г. „Заставам пред вас като кандидат за кмет от ДПС за втори мандат и се отчитам като кмет за изпълнените предизборни обещания. Искрено се надявам, че ще направите правилния избор, за да продължим да работим заедно за доброто на Падина“, заяви Кямил Кичуков. Той подчерта, че когато се работи в екип – кметство, Общински съвет и Община, нещата се случват. Призовавам Ви да гласувате с номер 55 и в трите бюлетини, а аз от моят страна Ви обещавам, че ще изпълня всички поети ангажименти пред Вас и няма да бъдете излъгани“, каза още Камил Кичуков.
Инж. Изет Шабан поздрави за отчета кмета на Падина. „ Аз вярвам, че кметът на Падина за следващите 4 години ще се казва Кямил Кичуков“, категоричен бе инж. Изет Шабан. Той призова всички падинци да гласуват за достойните кандидати на ДПС. „Винаги е имало опити за нашето разединяване и противопоставяне. Но достатъчно дълго сме устоявали на ветровете на времето. Не сме партия еднодневка, ние сме партия на действието. Ние сме хора с позитивна и положителна енергия. Ние сме хора с идеи, отговорни сме, ние отстояваме разумни позиции и най-важното ние не разделяме, а обединяваме“, заяви водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям.
Кандидатите за съветници от Падина Шинка Аврамова и Емил Ставрев призоваха своите съселяни да се обединят и на 27 октомври да гласуват разумно с номер 55 в бюлетината, защото само тогава, нещата ще се случат. Кметът на община Ардино Ресми Мурад също призова жителите на Падина да подкрепят кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралната бюлетина.