Изет Шабан: Имаме проектна готовност за промяна на жизнената среда

Ardino„Ардино е зелен и жив град в сърцето на Родопите и се променя трайно – става по-добро място за живеене. Сега е необходимо да привлечем инвестиции, да създадем мотивация за младите хора да останат тук. Имаме проектна готовност, която ще промени жизнената среда в града“. С тези думи се обърна кандидатът за кмет на Ардино от ДПС и областен председател на Движението инж. Изет Шабан на предизборна среща с членове на градската организация на Движението. Участваха още водачът на листата за общински съветници Сезгин Байрям, който е и председател на градската организация на ДПС, кметът на общината Ресми Мурад, лидерът на младежко ДПС в Ардино Левент Джебеджи и кандидатите за общински съветници o Зюлфие Ибрямова, Азис Мурад, Шахин Байрямов, Метин Мюмюнов, Сунай Салиев, Сабри Емрулов, Алпер Сами, Бюлбюл Юмер, Нурай Зюлкер, Нилгюн Исмаил, Гюнер Мюмюн. Специален гост бе народният представител в 43-то Народно събрание Салиха Емин.
Инж. Изет Шабан заяви, че в град Ардино трябва да вземат най-добрия резултат от всички досегашни местни избори. „Ще направя модела на открито управление. ДПС винаги е управлявал с философията, че всичко, което се прави се споделя с хората и местните структури на Движението. Във всеки един квартал, във всяка една махала, улица има с какво да кажем избирателите, че идваме да искаме тяхното доверие, тяхната подкрепа за кандидатите на ДПС. Когато сме заедно, сме много по- силни и винаги можем повече. Нека на 27 октомври да спечелим мнозинство в местния парламент, като направим 5/5 и да спечелим 25 общински съветници и всички кметове на кметства“, заяви кандидатът за кмет на Ардино от ДПС инж. Изет Шабан.
„Подкрепете кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралната бюлетина, за да превърнем Община Ардино в по добро място за живеене за нашите деца. Да създадем, а не да рушим!“, призова водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям. Кметът на община Ардино Ресми Мурад също призова членовете на градската организация да подкрепят кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралната бюлетина.