Боровица, Брезен, Голобрад, Сухово и Рибарци застават зад ДПС

BorovicaИнж. Изет Шабан, кандидат за кмет на община Ардино от ДПС и областен председател на Движението проведе предизборни срещи с жителите на селата Боровица, Брезен, Голобрад, Сухово и Рибарци. Заедно с него бяха още водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям, кметът на общината Ресми Мурад, младежкият лидер на ДПС в Ардино Левент Джебеджи, кандидатите за съветници Зюлфие Ибрямова, Шахин Байрямов, Сунай Салиев, Рамадан Фейзула, Фатме Махмуд, Нилгюн Исмаил, Гюнер Мюмюн.
Инж. Изет Шабан чу основните проблеми, вълнуващи хората в района. Получи се един добър и ползотворен диалог, в който се обмениха добри идеи и всяка от страните научи нови неща. Жителите на Боровица, Брезен, Голобрад, Сухово и Рибарци благодариха на общинското ръководство за вниманието и свършената работа през последните четири години. Подчертаха, че във всяко село или махала са изпълнени повече от техните искания. Като най-голяма заслуга хората от района отчетоха асфалтирането на отсечката от разклона за Боровица до Голобрад, асфалтирането на махленски пътища. Въпросът, който най-много вълнува хората, е проблемът с водоснабдяването на населените места. Присъстващите бяха единодушни, че направеното през последните четири години е впечатляващо като обем и много добро като качество. Изразиха безрезервната си подкрепа за кандидатите на ДПС. Също бе поставен въпросът за ниското електро напрежение в населените места.
Инж. Изет Шабан представи своята предизборна платформа за района в следващите четири години, в която един от основните приоритети е решаването на проблема с водоснабдяването на селата. „Имаме спечелен проект за водоснабдяването на Брезен и ние като екип вече имаме готовност за реализирането му“, добави инж. Шабан и подчерта, че през последните години в района са реализирани много проекти. „Сега имаме основание отново да поискаме вашето доверие, защото виждате, че изпълняваме ангажиментите си към вас“, заяви кандидатът на ДПС.
На срещите бяха представени единствените кандидати за кметове от ДПС в селата Боровица – Айсел Мехмед, и в Брезен – Фикрет Топчу. „Винаги сме били единни и заедно, като една верига, и в добри, и в трудни моменти. Нека на 27 октомври да гласува за кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралната бюлетина“, заяви водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям. Кметът на община Ардино Ресми Мурад също призова жителите на Боровица, Брезен, Голобрад, Сухово и Рибарци да подкрепят кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралната бюлетина.