Иван Евлогиев: Защо ГЕРБ Димитровград трябва да си отиде?

EvlogievЗАЩО ГЕРБ ДИМИТРОВГРАД ТРЯБВА ДА СИ ОТИДЕ? Защото при тях властта е изградена на основата на страх и зависимости. Бизнесът е в стрес. Особено за тези, които не са включени в хранителната верига. И никой не разбира какво значи това работа, работа, работа? Това написа във Фейсбук профила си кандидатът за кмет на община Димитровград – Иван Евлогиев, издигнат от коалиция „Ние, гражданите”.
На творците им се вменява,че е минало времето на по освободените творческите срещи /все едно че истинската култура сега започва/, а бохемата било архаично понятие! Да мислиш и мечтаеш било смешно! Идеологията на затъпяването!
„Не ме питай какво ще ти даде общината а ти какво ще дадеш на общината?“ Това са думи на Д.Ф.Кенеди при встъпването му в длъжност. Но това е перфектният обществен договор с избирателя.
ГЕРБ трябва да си отиде, за да може да започне този истински диалог между кандидатите и избирателя. Иначе ще ни казват какво да закусват децата и в какви чашки да си пием кафето. Но решението е в ръцете на всеки един който ще гласува, За да го има ДИМИТРОВГРАД ЗАВИНАГИ!, написа още Иван Евлогиев.