Жителите на Падина: Ашколсун на представителите на ДПС!

Padina„Ашколсун на представителите на ДПС. Вие сте изключително подготвени, мотивирани и доказани професионалисти и изпълнявате обещаното към гражданите“. С тези искрени думи посрещнаха жителите на ардинското село Падина кандидата за кмет на Ардино от ДПС и областен председател на Движението инж. Изет Шабан, водача на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям и кмета на общината Ресми Мурад.
Представителите на ДПС, посетиха Падина, най-голямото село на територията на община Ардино. Обиколиха традиционния пазарен ден, поздравиха местните хора, срещнаха се с търговци. Заедно с тях бяха още зам.-кметът на общината Наско Кичуков, кандидатът за кмет на Падина от ДПС Кямил Кичуков, кандидатите за общински съветници от ДПС Шинка Аврамова, Сунай Салиев, Сабри Емрулов, Сали Емир, Гюнер Мюмюн.
„Спонтанните разговори с избиратели са нашето разбиране и философия за управление“, заяви кандидатът за кмет на Ардино от ДПС и областен председател на Движението инж. Изет Шабан. От своя страна, местните жители заявиха, че екипът на ДПС е сплотен и ще гласуват за него с номер 55 в интегралната бюлетина.