Изет Шабан: Ще работя здраво 24 часа в името на Ардино

Izet ShabanПри огромен интерес протекоха предизборните срещи с избиратели на инж. Изет Шабан, кандидат за кмет на община Ардино от ДПС и областен председател на Движението, в селата Горно и Долно Прахово, Башево, Чернигово, Търна и Дедино.
„Водоснабдяването на населените места с питейна вода и подобряването на жизнената среща са приоритет номер едно в нашата програма за следващите четири години. Всеки един от вас да направи равносметка за постигнатото от управлението на ДПС в Ардино и на 27 октомври да гласува с номер 55 в интегралната бюлетина“, призова инж. Изет Шабан. Той обеща, че ще работи здраво 24 часа в името на бъдещето на Ардино и общината. „Имаме и опита, и желанието и най-вече силата да го направим. ДПС не разделя, а обединява и управлява“, заяви още кандидатът на ДПС за кмет на Ардино.
На предизборните прояви участие взеха още водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям, младежкият лидер на ДПС в Ардино Левент Джебеджи, кандидатите за съветници Зюлфие Ибрямова, Мюмюн Джила, Азис Мурад, Шахин Байрямов, Мюмине Ахмед, Сунай Салиев, Кадир Аптикадир, Айнур Юсеинов, Гюнер Мюмюн.
Присъстващите на срещите изказаха своята огромна благодарност към ръководството на общината за това, че работи за подобряването на пътната инфраструктура, осветлението на населените места, ремонти на кметства и религиозни домове.
На срещите бяха представени и кандидат кметовете на ДПС в региона. Кандидат за кмет от ДПС в Горно Прахово е Мехмед Мюмюн, в Долно Прахово – Сали Мюмюн, в Башево – Мюрен Сали, в Чернигово – Ахмед Емин. Те подробно представиха пред избирателите своите програмни намерения във връзка с бъдещото управление на кметствата. В Долно Прахово и Башево досегашните кметове са единствени кандидати в предизборната надпревара за кметските столове. Водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям призова всички за пълна мобилизация. „Винаги сме били единни и заедно и в добри, и в трудни моменти. Нека на 27 октомври да гласуваме за кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралната бюлетина“, заяви Сезгин Байрям.