Какво посъветва бай Наджи кандидата за кмет на Ардино Изет Шабан

Nadji„Ефенди ол“ (Бъди благовъзпитан). За да бъдеш уважаван човек, запази моралните си ценности и не изпадай в самозабрава“. Тези съвети даде 76-годишният Наджи Мустафа от ардинското село Светулка към кандидата за кмет на Ардино от ДПС и областен лидер на ДПС инж. Изет Шабан. Възрастният родопчанин заяви, че ще даде своя глас за кандидатите на ДПС, защото са най-подготвените, най-знаещите и можещи личности за кметове и общински съветници.
Продължават предизборните срещи на ДПС в Ардинско. Във вторник кандидатът за кмет на Ардино и областен председател на ДПС инж. Изет Шабан се срещна с избиратели в Кроячево, Правдолюб, Дядовци, Ахрянско, Търносливка, Светулка и Бистроглед. Заедно с него на срещите присъстваха и водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям, младежкият лидер на ДПС в Ардино Левент Джебеджи, кандидатите за съветници Зюлфие Ибрямова, Мюмюн Джила, Шахин Байрямов, Сунай Салиев, Нилгюн Исмаил, Гюнер Мюмюн.
„Искаме отново вашата подкрепа и вашето доверие, за да надградим постигнатото и да достигнем нови успехи в развитието на нашата красива община. Да бъдем единни. Нашият мотор е вашата сила. Да отстояваме себе си в името на бъдещето на Ардино“, заяви пред избирателите от 7-те села инж. Изет Шабан. Той подчерта, че основните приоритети на неговия екип през следващите четири години, ще бъдат инфраструктурните проекти във водния сектор, подобряването на жизнената среда в населените места, реконструкция и рехабилитация на общинската пътна мрежа на територията на общината, изграждане на индустриална зона в град Ардино.
„Ние продължаваме да държим на думата си. Винаги сме били лице в лице с вас и спазваме нашите обещания. Подкрепете ни с бюлетина номер 55. С нея избираме личности, които са достойни хора и професионалисти“, заяви водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям.