Посрещат с питка и мед кандидата за кмет на Ардино Изет Шабан

Ardino„Неслучайно предизборните ми срещи започват с вас. От вас ние черпим мъдрост и съвети, зареждаме се с енергия. Първо искам да засвидетелствам огромното си уважение към вас. Мисля, че зрелостта на едно поколение се измерва с отношението му към хората от „златната възраст“. Това заяви пред членовете на пенсионерски клуб в Ардино кандидатът за кмет на община Ардино от ДПС Изет Шабан. Като чакани и желани гости, той и водачът на листата за общински съветници Сезгин Байрям бяха посрещнати с питка и мед от домакините. Заедно с тях бяха още кандидатите за съветници Шахин Байрямов и Гюнер Мюмюн.
Изет Шабан изрази своето удовлетворение от установените взаимни контакти. Отбеляза, че вижданията и мнението на хората от третата възраст са много важни и ценни за него. Той представи програмата си за развитие на общината през следващите четири години и очерта приоритетите специално в социалната сфера, които пряко засягат всекидневието най-вече на възрастните хора. Пожела на присъстващите членове на пенсионерския клуб крепко здраве и дълголетие и поиска отново подкрепата им на местния вот.
Водачът на листата за общински съветници Сезгин Байрям призова хората от третата възраст да дадат своя глас за тези, които предлагат конкретни, работещи и реални решения на техните проблеми. Подкрепете кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралната бюлетина, за да превърнем Община Ардино в по добро място за живеене, както за нас, така и за нашите деца. Да създадем, а не да рушим!“, заяви Сезгин Байрям. Членовете на пенсионерския клуб заявиха, че Изет Шабан е народен човек с чисто сърце, отнася се с голямо уважение към тях. Те огласиха своя категоричен избор за кандидатите на ДПС на предстоящия местен вот. ДПС е с номер 55 в интегралната бюлетина.