Днес откриват щаба на коалиция „Димитровград завинаги!”

DG Zavinagi„БСП – Димитровград пристана на ГЕРБ” – това написа във фейсбук страницата на Коалиция „Димитровград завинаги!” Иван Евлогиев. „Въпреки нашата протегната ръка БСП Димитровград реши да издигне кандидатурата на Георги Стайков за кмет на Димитровград. Какви са мотивите за това решение, май всички се досещате…”, сподели още Иван Евлогиев.
Коалиция „Димитровград завинаги!” открива днес своя предизборен щаб на бул. „Раковски” №18. В него всички граждани ще могат да се запознаят по-подробно с предизборната платформа и целите и задачите, които си поставя коалицията. Тя ще формира листа от 33 кандидати за общински съветници и издига Иван Евлогиев, като независим кандидат за кмет на община Димитровград.
От Коалиция „Димитровград завинаги!” призоваха редовите членове на БСП да не се поддават на интригите на собствената си партия и да се обединят с общи действия за победа, а именно свалянето на ГЕРБ от власт.
„А Иван Евлогиев го познавате!
И Георги Стайков също…” По този многозначителен начин завършва посланието, отправено към хората, жертвали младост и сили за да построят този град от нищото.