Иван Евлогиев пожела успех на конференцията на БСП

EvlogievЗнам, че ще спечелим! Човек, който не иска нищо за себе си е непобедим! Това заяви Иван Евлогиев в своя фейсбук профил. Кандидатурата на Иван Евлогиев за кмет на община Димитровград бе издигната от коалиция „Димитровград завинаги!”. Щабът на коалицията ще бъде открит на 25 август на бул. „Раковски” №18. Там всички граждани ще могат да се запознаят по-подробно с предизборната платформа и целите и задачите, които си поставя.
Когато става въпрос за бъдещето на Димитровград, за връщане на вярата на хората, че можем да бъдем сред най-добрите, не мога да приема, че трябва да има политическо разделение.
Успехът няма цвят, но обединението в името на успеха е гаранция за него.
Димитровград е първият социалистически град и съм уверен, че димитровградските социалисти първи ще намерят правилното решение и пътя към успеха. А имат и моята протегната ръка и тази на ПП“АБВ“, която първа ме подкрепи като кандидат за кмет. Желая им успех на конференцията на 24 т.м.и да повярват че заедно можем да свалим ГЕРБ от власт.
Аз от своя страна, каня всички членове на БСП на концерта на Недялко Йорданов и Хайгашод Агасян по време на предизборната кампания, написа още Иван Евлогиев в своя профил във Фейсбук.