„Димитровград завинаги” набира скорост още преди старта

StatistikaКоалиция „Димитровград завинаги” с кандидат за кмет Иван Евлогиев стресира още на старта си основни играчи от политическия пазар в Димитровград. За по-малко от 16 часа новината за коалицията с АБВ и други партии намери място в близо 20 национални медии, сред които са „Фокус”, „Блиц”, „Антен Ер”, „Актуално”, което означава, че за троловете на ГЕРБ ще се отвори доста повече работа.
Иван Евлогиев, вероятно ще продължи да бъде любимец на медиите и занапред, защото знае какво говори и това което казва има необходимата тежест. Едно е ясно, поне отсега, че кампанията на Коалицията „Димитровград завинаги” и нейния кандидат за кмет ще бъде изключително толерантна и без непозволени удари под кръста. Що се отнася до троловете на ГЕРБ, няма да пристъпвам към блокиране на техните профили, каза Иван Евлогиев. Тези, които ще гласуват за мен, зная, че ще го направят безрезервно, за мен важното е да спечеля сърцата на колкото се може повече привърженици от другия лагер, а това не става с груби мерки, добави още той.
Това, че Иван Евлогиев е познат в града край Марица като изключително успешен бизнесмен и издател вероятно играе своята роля, ако се съди по десетките лайкове в социалните мрежи. Вратата на коалиция „Димитровград завинаги” все още е отворена за включване на още партии и ние ще оповестим пълния й състав, едва когато приключим с тази процедура, каза Иван Евлогиев.